HomeHome  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Top 10 Most Stupid Questions‏

Go down 
AuthorMessage
saba awaz
Admin
avatar

Female Number of posts : 750
Registration date : 2008-11-04

PostSubject: Top 10 Most Stupid Questions‏   Fri Mar 13, 2009 4:54 pm

Top 10 most stupid questions people usually ask in obvious situations :



1.) At the movies:

When you meet acquaintances/ friends.. .....

Stupid Question :- Hey, what are you doing here?

Answer :- Dont u know, I sell tickets in black over here..


******


2.) In the bus:

A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...

Stupid Question :- Sorry, did that hurt?

Answer :- No, not at all, I'm on local anesthesia.. ...why don't you try again.


******




3.) At a funeral:

One of the teary-eyed people ask...

Stupid Question :- Why, why him, of all people.

Answer :- Why? Would it rather have been you?


******


4.) At a restaurant:

When you ask the waiter

Stupid Question :- Is the "Butter Paneer Masala" good??

Answer :- No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.


******


5.) At a family get-together:

When some distant aunt meets you after years

Stupid Question :- Munna,Chickoo, you've become so big.

Answer :- Well you haven't particularly shrunk yourself.


******


6.) When a friend announces her wedding, and you ask...

Stupid Question :- Is the guy you're marrying good?

Answer:- No,he's a miserable wife-beating ,insensitive lout...it's just the money.


******


7.) When you get woken up at midnight by a phone call...

Stupid Question :- Sorry. were you sleeping?

Answer :- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or

not. You thought I was sleeping......


******


8.) When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...

Stupid Question :- Hey have you had a haircut?

Answer :- No, its autumn and I'm shedding.... ..


******


9.) At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...

Stupid Question :- Tell me if it hurts?

Answer :- No it wont. It will just bleed.


******


10.) You are smoking a cigarette and a cute woman in your office asks...

Stupid Question :- Oh, so you smoke.

Answer :- Gosh, it's a miracle ...........it was a piece of chalk and now it's in flames!!!


******
Back to top Go down
View user profile
M. Waqas Jan
Admin
avatar

Male Number of posts : 914
Age : 29
Registration date : 2008-10-29

PostSubject: Re: Top 10 Most Stupid Questions‏   Sat Mar 14, 2009 3:58 pm

hahaha lol!

bahut achay, great yaar maza aya Smile

_________________
ShayiriOnline
Back to top Go down
View user profile http://shayirionline.blogspot.com
saba awaz
Admin
avatar

Female Number of posts : 750
Registration date : 2008-11-04

PostSubject: Re: Top 10 Most Stupid Questions‏   Sat Mar 14, 2009 5:07 pm

heheheh...

thanks alot...
Back to top Go down
View user profile
M. Waqas Jan
Admin
avatar

Male Number of posts : 914
Age : 29
Registration date : 2008-10-29

PostSubject: Re: Top 10 Most Stupid Questions‏   Sat Mar 14, 2009 5:16 pm

your welcome

_________________
ShayiriOnline
Back to top Go down
View user profile http://shayirionline.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Top 10 Most Stupid Questions‏   

Back to top Go down
 
Top 10 Most Stupid Questions‏
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Stupid things you have done lately!
» Stupid Cellphone Pictures
» Stupid toyota drivers...... so sad
» Azumanga Daioh Discussion
» Team Tomoe [DIE NATSUKI! DIE! GO SHIZURU-ONEESAMA!]

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Entertainment Area. :: Laughs and Lines!-
Jump to: